Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ballen en burgers van bonen

Peulvruchtenverwerkers innoveren met vleesvervangers. Boon introduceert Ballen & Burgers, 100% plantaardig, sojavrij, eiwitrijk, en vegetarische producten bij Jumbo in het vegaschap. Vanaf vandaag liggen de Boon Falafel Burger en Boon Chili Ballen in het schap. De producten hebben een minimale bewerking gehad en zijn 100 procent
plantaardig, dus ook ei- en zuivelvrij. De producten hebben peulvruchten als basis: tuinbonen, bruine bonen en kikkererwten. Boon burgers zijn per twee verpakt. Boon Ballen per tien. De prijs van beide producten is €2,99.



Imago
Als bedenker van Boon is het Michael Luesink's persoonlijke missie om het imago van de Nederlandse boon te verbeteren. De sleutels tot succes om Nederland aan de Boon te krijgen, zijn innovatie en verleiding. Michael deed veel inspiratie op tijdens zijn reis om de wereld. Deze inspiratie gebruikt hij om innovatieve producten te ontwikkelen. De Boon Ballen zijn een combinatie van Nederlandse bonen en wereldse kruiden. Boon heeft de ambitie om uit te groeien tot meest innovatieve bonen-producent van de wereld.



Boost
Bonen hebben namelijk een sleutelrol in een meer plantaardig eetpatroon van vandaag en morgen. Boon is founding-member van de Green Protein Alliance (GPA), een samenwerkingsverband van verschillende aanbieders. Zij hebben de ambitie om de consumptie van duurzame plantaardige proteïneproducten een boost te geven. Michael wil graag bijdragen aan een toekomst met duurzaam, lekker en gezond voedsel voor iedereen: "Wanneer wij granen of bonen zélf opeten, kun je daar veel meer mensen mee voeden dan wanneer we ze eerst aan dieren voeren ter productie van vlees. Heel Nederland een dagje plantaardig eten is een mooi begin."

Voor meer informatie
Boon
Michael Luesink
Veemarktkade 8
5222 AE Den Bosch
T: +31(0)648975696
www.boonbonen.nl
info@boonfoodconcepts.com
Publicatiedatum: