Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans van der Meijs bouwt nieuwe verwerkingsruimte voor Waspeen Centrum Katwijk

Waspeen Centrum Katwijk in Rijnsburg heeft zijn werkzaamheden uitgebreid met het jaarrond verpakken van waspeen. Om dit volgens de moderne eisen te kunnen doen heeft Hans van der Meijs BV een verwerkingsruimte met een corridor en een hygiënesluis gebouwd van nieuwe sandwichpanelen.



Voor een optimale werkrouting is er een corridor gebouwd, die is voorzien van een nieuwe overhead deur en in de verwerkingsruimte is een nieuwe speed roldeur geplaatst. In de hygiënesluis, gebouwd van sandwichpanelen, is een Sanicare Dyson Hygiëne unit geplaatst door Hans van der Meijs bv. Hiermee voldoet de volledige verwerkingsruimte aan de huidige HACCP eisen. Voor de koeling van de ruimten is er bewust gekozen voor een gebruikte koelinstallatie en drie gebruikte gereviseerde verdampers en de ruimten zijn voorzien van Led-verlichting.

Het is een combinatie geworden van nieuwe en gebruikte materialen. Hiermee is de nieuwe verwerkingsruimte van waspeen centrum Katwijk niet alleen klaar voor de toekomst maar ook op een heel economische manier met oog voor het milieu gerealiseerd.

Voor meer informatie: www.hansvandermeijs.nl

Publicatiedatum: