Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Innovatie van Bonduelle Food Service voor de horeca

Salade gemak uit de diepvries

Bonduelle Food Service komt met een innovatie voor het saladebuffet: De Smart Salad Bar. De lijn bestaat uit drie diepgevroren salades. Eenmaal uit de diepvries zijn ze serveerklaar of kunnen ze als basis dienen door te mixen met eigen ingrediënten zoals verse producten, couscous of rijst. Bonduelle wil daarmee meer mogelijkheden en gemak bieden aan de horeca en speelt in op de minder-vlees trend. De productie van salades vraagt veel handwerk in de keuken. De Smart Salad Bar geeft chefkoks de mogelijkheid om in minder tijd meer te innoveren met salades.



Drie diepgevroren mixen
Bonduelle introduceert drie diepgevroren salademixen: Provençaalse groene salade in pistousaus, Mediterraanse gegrilde groentesalade met pasta in pistousaus en Mediterraanse salade van gegrilde groente in tomatensaus. Onderdeel van de serie zijn ook artisjokharten uit de Bonduelle Minute-lijn, die als luxe toevoeging kunnen worden gebruikt. 
Gebruik van kant-en-klare salades levert naast tijdsbesparing minder snijafval op. De mixen zijn buiten de diepvries tot wel 48 uur houdbaar.

Voor de folder, klik hier

Bron: Bonduelle
Publicatiedatum: