Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgroFresh ziet omzet stijgen

AgroFresh Solutions presenteerde de resultaten voer het eerste kwartaal van 2017. Het bedrijf is actief in toepassingen om de versheid van producten te bevorderen. "De resultaten over het eerste kwartaal reflecteren de gezondheid van onze onderneming en geven het vertrouwen dat onze nieuwe focus en financiële discipline vruchten begint af te werpen," reageert Jordi Ferre, CEO, op de cijfers. Voor het tweede kwartaal op rij steeg de omzet met 15% ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Daarmee kwam dit cijfer uit op 33 miljoen dollar. De groei is te danken aan de sterkere positie van het bedrijf in Brazilië en Chili.Het bedrijf timmerde aan de weg in Argentinië, waar het haar marktaandeel zag groeien.

Daarnaast kreeg AgroFresh een financiering van 100 miljoen dollar voor goedgekeurde overnames. Het nettoresultaat over het kwartaal viel negatief uit, maar verbeterde wel. Het nettoverlies voor het eerste kwartaal staat op 12 miljoen dollar, een jaar eerder viel dit resultaat nog 25 miljoen dollar negatief uit.

source: businesswire.com
Publicatiedatum: