Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Guillin heeft deksel voor 500-grams SPS-aardbeienschaal

Steeds meer zachtfruit in topseal

Tholen - In Engeland is de trend voor het topsealen van zachtfruit al enkele jaren geleden ingezet. Vorig jaar waaide deze ontwikkeling over naar het vasteland van Europa en volgens Guillin zet de trend nu op alle markten door. "Men zoekt meer onderscheidend vermogen en daar speelt topsealverpakking mooi op in."


SPS 91 PUNNET en de deksel voor de SPS Punnet

"Deze ontwikkeling is ingezet door het retailkanaal, dat op zoek was naar verbreding van de diversiteit van de schalen, maar ook bij de daghandel kom je deze verpakking nu veel tegen. Enkele voordelen van de topsealverpakking ten opzichte van deksels zijn dat je minder materiaal gebruikt en daarnaast geeft het een hele andere uitstraling. Zo zijn er andere mogelijkheden om via de verpakking te communiceren met bijvoorbeeld bedrukte folie."

"Wij merken dat er nu meer vraag uit de markt komt naar een deksel voor de SPS-schaal voor de 500-grams verpakking van aardbeien. Voor die bedrijven die geen topseal machines hebben en wel de 500 gram SPS verpakking willen afsluiten, hebben we nog altijd onze standaard-deksel beschikbaar."

Voor meer informatie:
Guillin Nederland
Tel: 033-465 62 62
Info@guillinnederland.nl