Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
met ingang van 1 juni

Marcel Eek senior Bedrijfskundig adviseur bij Triple Group

Met ingang van 1 juni is Marcel Eek Senior Bedrijfskundig adviseur bij Triple Group in Maasdijk. Marcel Eek was de afgelopen jaren Senior Accountmanager in het Complex Grootzakelijke team van Rabobank Westland en heeft daarvoor bij de Rabobank in Pijnacker en het voormalige Ministerie van Landbouw, Natuur en Visserij gewerkt.

De ondernemende bankier kent de dynamische glastuinbouwketen goed. Hij heeft ruim 22 jaar ervaring met complexe financieringsstructuren en strategieontwikkeling voor AGF- en sierteeltondernemers, waarbij de nadruk lag op schaalvergroting. Bij Triple Group zal Marcel Eek zich richten op de begeleiding en advisering vanuit bedrijfskundige invalshoek. Triple Group heeft zich in haar 10-jarige bestaan geprofileerd als het kennis- en netwerkcentrum voor de glastuinbouwketen. Het bedrijf richt zich onder meer op het ondersteunen van ondernemers bij strategiebepaling, samenwerkingsverbanden, bedrijfsopvolging en professionele bedrijfsvoering. Nationaal en internationaal.

Triple Group ziet uit naar de komst van Marcel Eek. "Onze portefeuille van klanten groeit hard en we hebben versterking nodig. De creativiteit en werkwijze van Marcel sluit perfect aan bij onze identiteit. Hij is ondernemend, staat dichtbij de klant en wil ondernemers verder helpen. Met ruim twintig jaar ervaring in je eigen doelgroep, daar kun je alleen maar blij mee zijn." Als senior Bedrijfskundig adviseur maakt Marcel Eek onderdeel uit van een team van 10 professionals.

Voor meer informatie:
Triple Group
Honderdland 71
2676 LS Maasdijk
T: 0174-527300
www.triple-group.nl
Publicatiedatum: