Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer bezoekers op MedFEL 2017

MedFEL bereikte het doel dat ze voor ogen hadden. Er kwamen 9.362 bezoekers opdagen, een toename van 4% ten opzichte van vorig jaar. De 250 standhouders en 120 internationale kopers brachten een nieuwe dynamiek naar deze negende editie. 




Van 25 tot 27 april werd Perpignan de tuinbouwhoofdstad van het Middellandse-Zeegebied. Op die data organiseerden zij MedFEL, het enige internationale groenten- en fruitevenement in Frankrijk. MedFEL 2017 vestigde de aandacht op de biologische sector en SIQO (kwaliteit en afkomst identificatielabels), een strategie die in goede aarde viel bij de professionals. 



Innovatie stond tijdens de MedFEL 2017 centraal met de eerste editie van de challenge FEL'INNOV by MedFEL. Dit was een competitie waarbij oplossingen gevonden moesten worden die ontworpen waren om de tuinbouwprestaties en bedrijven in de sector te verbeteren. Op het MedFEL TV podium, selecteerde een jury de meest innovatieve oplossing. 

Publicatiedatum: