Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Masr Fruit exporteert citrus naar China

Zuid-Afrika is een grote exporteur naar China, evenals Australië en de Verenigde Staten. Volgens Zine Zouggari, commercieel directeur, bestaat er tussen deze seizoenen een gat voor Egyptische sinaasappelen. "Als je een goede kwaliteit levert, wordt dat gewaardeerd in China. Men is niet geïnteresseerd in de herkomst van het fruit, zolang de kwaliteit maar optimaal is. Chinese consumenten zijn erg merkgericht, vandaar dat we ons Masr merk verder uit willen bouwen. Momenteel werken we aan het oprichten van een nieuw kantoor in Hong Kong."

"Deze keer zullen we kleine volumes sinaasappelen sturen om de markt te polsen," legt Mohamed uit. "We hopen deze markt de komende jaren te kunnen ontwikkelen. Het seizoen van Egyptische druiven start in juni en we onderzoeken momenteel de mogelijkheden om deze ook naar China te exporteren."

Masr Fruit heeft vanaf eind mei ook weer rode uien beschikbaar en het seizoen van zoete aardappelen vangt in augustus aan met een heel nieuw ras.

Voor meer informatie:
Max Kryeziu
MFI Group
Tel: +31 180 713 017
Direct: +46 73 643 67 88
Email: max@masrfruit.se
www.masrfruit.com

Publicatiedatum: