Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vlotte afzet Thais dragonfruit

"Dragonfruit uit Thailand heeft sappig vruchtvlees en een dunne schil. Na de rijping overtreft de smaak die van andere rassen met wit vruchtvlees. Het Thaise dragonfruit wordt vrijwel jaarrond aangevoerd en is de laatste jaren erg populair geworden bij de Chinese consument," vertelt Feng Long van Beijing Zhaofeng Baiyuan International Trade.


Feng Zhao, directeur van de Beijing Zhaofeng Baiyuan Groep
Zojuist aangekomen vers dragonfruit uit Thailand 

"Vanaf het Chinese Nieuwjaar zijn de prijzen van Thais dragonfruit met rood vruchtvlees snel gestegen. Momenteel is de groothandelsprijs voor een doos dragonfruit al bijna verdubbeld wat te danken is aan de sterke vraag op de Chinese markt. Hoewel in Hainan, Zhanjiang en Guangxi het dragonfruitareaal is uitgebreid, kan de binnenlandse productie nog nauwelijks concurreren met importfruit uit Thailand vanwege het verschil in klimaat en het feit dat de teelt en distributieketen nog in de kinderschoenen staan."


Het team van Zhaofeng Baiyuan Group


Vers geplukt dragonfruit

"Zhaofeng Baiyuan werd in 2001 als internationale handelsonderneming opgericht voor import-, opslag- en wholesalediensten. We hebben afdelingen in Beijing, Shanghai, Guangzhou en Hebei. Ons jaarlijkse import- en opslagvolume bedraagt respectievelijk 70.000 ton en 10.000 ton. We importeren ons kwaliteitsfruit met name uit de Verenigde Staten, Australiƫ, Nieuw-Zeeland, Chili en Mexico en verkopen dit onder ons eigen Zhaofeng Biyuan merk aan retailers en speciaalzaken in de grote en middelgrote steden in China."

Contact:
Mr. Long
Zhaofeng Baiyuan International Trade Ltd.
Cellphone: +86 138 2502 2868
Publicatiedatum: