Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aanwezig op MAC Fruit 2017

Freshliance introduceert nieuw trackingsysteem

Consumenten stellen steeds strengere eisen aan groenten en fruit. Dit komt zowel doordat de wereldwijde sector zich in rap tempo ontwikkelt als doordat de levensstandaard zich geleidelijk aan steeds meer verbetert. Dit heeft ervoor gezorgd dat distributiecentra en opslagplaatsen aan steeds strengere vereisten moeten voldoen.

Het Chinese IOT Fresh in de stad Zhengzhou in de provincie Henan specialiseert zich in het fabriceren van transducers en omgevingsdetectors. De oplossingen van IOT Fresh worden gecombineerd met de online technologie van Freshliance, waardoor betrouwbare systemen kunnen worden aangeboden voor de opslag van groenten en fruit.


Opnieuw te gebruiken opname-apparaten

"Ons tracking-apparaat gebruikt basale date om direct de temperatuur en vochtigheidsgraad te meten binnen containers met groenten en fruit. Er kan op basis van de kenmerken van de verschillende soorten AGF op flexibele manier een alarm worden opgezet. Daardoor kan de klant op tijd de informatie inzien en kan hij of zij zo kan bepalen of de waarden binnen de container boven de gestelde norm uitkomen of niet," zegt Kevin Wu van FRESHLIANCE.

"In de nabije toekomst zijn we van plan om een nieuw model van het trackings-apparaat te ontwerpen, dat vervolgens op de markt kan worden gezet. Dit apparaat kan dan bestuurd worden door middel van een app, waarmee de klant altijd actuele informatie over producten tijdens de distributie en het transport voor handen heeft."

Tracking- en recording-apparaat op basis van cloud-opslag.

Freshliance zal deelnemen aan de MAC Fruit 2017-beurs in Rimini in Italiƫ om zijn markt binnen Europa en de VS te vergroten. Het evenement vindt van 10 tot 12 mei plaats. De stand van Freshliance is te vinden op locatie B3-089.

Kevin Wu (Market manager)
FRESHLIANCE
Telephone number: +86 371 5678 3799
E-mail addres: sales@freshliance.com

Publicatiedatum: