Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AmazonFresh van start in Berlijn en Potsdam

Amazon.de is afgelopen week met de nieuwe service AmazonFresh van start gegaan voor Prime klanten in delen van Berlijn en Potsdam. Prime leden in veel postcodegebieden kunnen voor hun complete weekinkopen vanaf nu uit meer dan 85.000 producten kiezen waaronder verse levensmiddelen en honderden geselecteerde artikelen van Berlijnse delicatessenzaken en plaatselijke levensmiddelhandelaren. Met AmazonFresh profiteren klanten van flexibele leveringsopties van maandag tot en met zaterdag: je kunt tot 's middags bestellen en de levering op tijd voor het avondeten ontvangen. Klanten kunnen bovendien tot 23 uur een bestelling plaatsen om deze al op de volgende dag tijdens een geselecteerd tijdsvak van 2 uur te ontvangen. Wanneer de klant het makkelijker vindt, kan hij zijn bestelling ook tussen 5 en 22 uur op een veilige plaats af laten geven zonder deze persoonlijk in ontvangst te hoeven nemen. AmazonFresh is via Amazon.de en de Amazon-app beschikbaar.


Frisches Obst und Gemüse im AmazonFresh Depot

Naast verse groenten en vers fruit, vlees en vis, zuivel- en koelproducten en verse bakkerijproducten biedt AmazonFresh circa 6.000 biologische producten aan evenals een ruime aanbod aan glutenvrije, lactosevrije en veganistische artikelen. Daarnaast kan men ook babyartikelen, gezondheidsproducten, beauty artikelen en huisdierbenodigdheden kopen. Onder de meer dan 85.000 artikelen zijn producten van bekende merken zoals Coca Cola, Herta, Vitalis en Magnum evenals eigenmerk-producten van tegut.


Florian Baumgärtner - directeur Amazon Fresh Duitsland

AmazonFresh is voor veel Prime leden in de postcodegebieden van Berlijn en Potsdam voor 9,99 euro per maand beschikbaar met een onbeperkt aantal aan gratis leveringen bij een minimale bestelwaarde van 40 euro per keer. Op www.amazon.de/fresh kunnen Prime-leden de service 30 dagen lang gratis testen.

 
Publicatiedatum: