Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Wamel en Synergia bundelen krachten

Op 20 april heeft Van Wamel haar groeiambities versterkt door de overdracht van een meerderheidsaandelenpakket aan Synergia Agritech Fund. Het vermogen van Synergia is bijeengebracht door ondernemers uit het Nederlandse bedrijfsleven. Daarnaast participeren de gebroeders Liet (Trioliet) en is een aantal leden van het bestaande managementteam als aandeelhouder toegetreden.

Door middel van deze management buy-out is de toekomst van Van Wamel en het merk PERFECT verzekerd. De huidige directeur/aandeelhouder Freek van Wamel blijft aan boord. Wel zullen Synergia, Freek van Wamel en het management team gezamenlijk op zoek gaan naar een geschikte CEO als opvolger.

Synergia Capital Partners richt zich vooral op ondernemingen die internationaal actief zijn binnen marktniches en investeert in ondernemingen met groeipotentie. Zij is een betrokken partner voor de onderneming en ondersteunt het realiseren van de groeiplannen. Andere (voormalige) participaties van Synergia in de food en agri zijn onder andere Ploeger Oxbo Group, Pokon, Van Dobben en Kwekkeboom en Boboli.

Deze aandelenoverdracht brengt geen merkbare veranderingen met zich mee. De firmanaam Van Wamel, de merknaam PERFECT en de bekende kleurstelling blijven onveranderd bestaan.

Voor meer informatie:
Van Wamel bv
Energieweg 1
6658 ZG Beneden-Leeuwen
Nederland
T: +31 (0)487 59 29 44
F: +31 (0)487 59 29 70
www.vanwamel.nl
Publicatiedatum: