Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaanse Patatas Catalán introduceert nieuwe aardappeldoos

Het in Madrid gevestigde bedrijf Patatas Catalán heeft een nieuw soort verpakking voor aardappelen in formats van 5 kilo en 10 kilo geïntroduceerd. De nieuwe verpakking werkt met een systeem dat van onderen als een soort dispenser kan worden geopend. "Als je eenmaal genoeg aardappelen hebt gepakt, kun je de verpakking weer sluiten. Dit zorgt ervoor dat het product goed bewaard blijft," aldus manager Cosme Catalán.



Volgens Catalán ziet zijn bedrijf meer loyaliteit bij zijn huidige klanten, nu de nieuwe verpakking is gelanceerd. Hoewel er nog geen sprake is van een significante toename in het aantal klanten, ziet Catalán wel dat klanten hun bestellingen herhalen en dat mond-tot-mond-reclame zijn werk doet. "We bieden het hele jaar door dezelfde kwaliteit, dezelfde prijs en hetzelfde soort product. Die consistentie wordt gewaardeerd," aldus de manager. 

In verhouding tot de prijzen van producten die via grote ketens worden vermarkt, zorgt de verpakking voor toename van 20% tot 25% in de uiteindelijke retailprijs. "Deze hogere prijs komt echter wel met inbegrip van de verpakking, het transport en de service om het product binnen 24 uur tot 48 uur thuis af te leveren," zegt Catalán tot slot.


Voor meer informatie: 
Cosme Catalán
Patatas Catalán
Tel. Office: +34 916 824 361 
Tel. On-line store: +34 684 336 306 
Publicatiedatum: