Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tractor met 25 ton appelen belandt in sloot

Onlangs is er in de Duitse stad Jork een ongeluk gebeurd waarbij een tractor met twee aanhangers met daarop 25 ton appelen betrokken was. De appelen belandden daarbij in een sloot en de veroorzaker van het ongeluk is gevlucht.


Foto: politie Stade

Toen de 42-jarige bestuurder rechts een bocht moest nemen, kwam een personenauto hem tegemoet, deelde de politie mee. Aangezien deze personenauto vermoedelijk niet rechts genoeg op de rijbaan reed, moest de tractor naar rechts uitwijken. Hierbij raakten de aanhangers in de zachte berm van de sloot aan de rand van de straat. De aanhangers zakten snel naar beneden en kiepten uiteindelijk om in de sloot. De witte personenauto met kenteken uit Hamburg reed ongehinderd door zonder zich druk te maken om de schaderegeling.

De brandweertroepen uit Moorende, Estebrügge en Hove die naar de plek van het ongeluk kwamen, konden gelukkig nog voorkomen dat de tractor niet ook nog door de aanhangers de sloot in werd getrokken. Met behulp van een bergingsploeg uit Sittensen konden de aanhangers uiteindelijk geborgen worden.
Publicatiedatum: