Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mitrofresh keurt met QC One

Mitrofresh uit Maasdijk is specialist in wilde en gecultiveerde paddenstoelen en Aziatische groenten. Voor de kwaliteitscontrole van al haar inkomende partijen heeft het bedrijf gekozen voor de keuroplossing van QC One. De keurrapporten worden met name gebruikt door het salesteam. Zij kunnen zeer gemakkelijk foto's delen en potentiële afnemers voorzien van de juiste informatie.

Valon Bahtiri, CEO van Mitrofresh, legt uit dat snelheid van cruciaal belang is in de branche. "Dat is uiteraard een open deur, snelheid is in iedere branche van belang. Echter het snel en professioneel beschikbaar maken van kwaliteitsgegevens wordt steeds belangrijker. Natuurlijk is het mogelijk mailtjes of appjes naar je klanten te sturen met foto's van de handel. Echter wil je op de langere termijn deze informatie terug kunnen zoeken, leveranciers vergelijken en daarmee je kwaliteit nog verder verbeteren."



Gratis app
"De tijd dat keurrapporten één à twee dagen na binnenkomst naar de afladers worden gestuurd, is wel voorbij. Net als het salesteam en inkoop willen ook leveranciers snel zien in welke conditie de partij aangekomen is", vertelt Thijs van Alebeek, co-founder van QC One. "We zijn constant op zoek om de manier van informatie delen te optimaliseren, uit te breiden en te vergemakkelijken. De gratis app die we onlangs voor iOS en Android hebben gelanceerd, slaat enorm aan. Alle
gebruikers van het platform hebben overal en altijd toegang tot kwaliteitsinformatie en bijbehorende foto's." Ook als inkopers op reis zijn, blijven ze altijd op de hoogte. Er kunnen individuele alerts ingesteld worden, op het moment dat een partij niet in orde is bijvoorbeeld.



Koppeling Freshng van RPO
Softwarespecialist RPO realiseert onder andere voor Mitrofresh een koppeling tussen Freshng en QC One. Hierdoor is het mogelijk inkoop- en verkooporders direct vanuit het ERP-pakket naar QC One te sturen. Alle belangrijke gegevens en artikelen van binnenkomende en uitgaande partijen staan dan direct in de QC One iPads. RPO beschikt met een ander pakket al over een koppeling met QC One. Deze nieuwe koppeling zal voor veel gebruikers van Freshng van RPO veel voordelen gaan bieden. Mocht u als relatie van RPO, Freshng gebruiker, interesse hebben in de koppeling, neemt u in dat geval contact op met uw accountmanager.

Voor meer informatie:
QC One
Dhr. T. van Alebeek
+31 (0)6 – 109 609 52
t.van.alebeek@QCone.com
www.QCone.com

Mitrofresh
Dhr. V. Bahtiri
+31(0)174 – 700 270
v.b@mitrofresh.com
www.mitrofresh.nl
Publicatiedatum: