Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
van restaurant De Schone van Boskoop in Boechout

Wouter Keersmaekers Vlaamse groentenambassadeur 2017

Vlaamse restaurantgids Foodtaster, online tegenhanger van gidsen Michelin en Gault&Millau, heeft chefkok Wouter Keersmaekers van restaurant De Schone van Boskoop in Boechout uitgeroepen tot groentenambassadeur. De gids kende het restaurant een score toe van 83 uit 100.

"Chef Wouter Keersmaekers ontvangt zijn gasten in een stemmig herenhuis met een prachtige patio-tuin. Binnen kan je aan tafel langs de ronde muur of aan het raam met zicht op de tuin met kunstwerken van Luk Van Soom. De keuken is hedendaags, maar is gestoeld op klassiek meesterschap. Dat levert verrukkelijke sauzen op en boeiende smaakcombinaties. Het menu vertolkt de voorliefde van de chef voor groenten en producten 'uit de grond'. Hij kookt op het ritme van de seizoenen en hij vertaalt zijn grondige terroirkennis moeiteloos naar wat hij op het bord brengt: een uitzonderlijke variatie aan groenten, optimaal gegaard. Wij beleefden hier een ware smaaksensatie. Wouter Keersmaekers is dan ook oververdiend drager van de titel groentenambassadeur 2017 van FoodTaster.be", luidt het oordeel.

Bron: Foodtaster
Publicatiedatum: