Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mark Verweij, VerDi Import:

"Goede opname Spaanse Doré, de markt is oude oogst moe"

Tholen - Bij VerDi Import is zaterdag de eerste auto met Spaanse Doré gelost. VerDi teelt de Spaanse Doré in de delta van de Rio Guadalquivir in het uiterste zuiden van Spanje. "Het is in diverse Spaanse regio's slecht weer geweest en de aardappelteelten hebben daardoor te lijden gehad. Bij ons gelukkig niet, maar we zijn wel een paar dagen later dan vorig jaar", vertelt Mark Verweij.


Zaterdaghulp Rutger Heijkamp bij de eerste oogst

"De markt is moe van de oude oogst aardappelen en kijkt uit naar iets nieuws. Daarom is de opname erg goed", vertelt de aardappelhandelaar. "We telen al tien jaar Doré in Zuid-Spanje. Hierdoor weten we de juiste gronden, pootgoed, partners en logistiek te vinden. Het is best een kunst die je er niet zomaar even bij doet. Met Verweij Aardappelen Barendrecht waren we al een echte specialist in nieuwe oogst aardappelen en dat zijn we met VerDi nog steeds."



Verdi Import importeert ook Galatine kriel, Malta Alpha, die men in de loop van de week verwacht en daarnaast is het bedrijf de grootste importeur van Nicola-aardappelen uit Marokko. Deze Marokkaanse Nicola worden vooral in Oost-Europa verkocht.



Voor meer informatie:
Mark Verweij
VerDi Import
Tel: +31 180 69 64 64
mark@verdiimport.nl
www.verdiimport.nl