Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Timpe lapse van hardwerkende groenteman bij Landmarkt

Tholen - Nog nooit eerder kon je de groenteman van Landmarkt in Amsterdam zo hard zien werken. Het creatieve 'bewijs' staat op een time lapse filmpje waarbij een Gopro camera elke minuut een foto van de AGF-afdeling nam tijdens Paaszaterdag. "Het leek ons een leuk idee om dat eens in beeld te brengen. Het resultaat was ook erg leuk. Vandaar dat we het op Facebook hebben gedeeld", vertelt Thijs Uylenbroek, verantwoordelijk voor Marketing & Formule bij Landmarkt. "Het filmpje speelt de foto's heel snel achterelkaar af, zodat het kort blijft. De aandacht van mensen die op Facebook kijken, is namelijk ook kort.



"Facebook is een goed medium voor exposure vanuit Landmarkt", vertelt Thijs. "We vinden het heel leuk om te delen waar ze mee bezig zijn maar we gebruiken Facebook ook voor acties en promoties." Rondom Pasen stond de AGF-afdeling in de schijnwerpers en postte Landmarkt een aantal grappige filmpjes met de Paashaas in de hoofdrol. "Daarmee wilden we de aandacht vestigen op Landmarkt als leuke plek om je boodschappen te doen." In bovenstaande timpe lapse filmpje is te zien dat het lekker druk was bij de AGF-afdeling op de zaterdag voor Pasen.