Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe bedrijfsfilm Gebroeders van Aarle:

"Vers van het land naar de klant"

Tholen – Elke dag weer starten de AGF specialisten met verse producten in hun winkel. Vaak worden die op bestelling aangeleverd. Klanten van Gebroeders van Aarle kunnen hun groothandel op allerlei manieren bereiken: per e-mail, telefoon, fax, WhatsApp en binnenkort ook online via de webshop. "We zijn achter de schermen al aan het proefdraaien met de webshop, maar binnenkort gaan we live en zijn we echt 24/7 bereikbaar", vertelt Karin van Aspert. "Onze klanten kunnen hun bestelling doorgeven wanneer het hen uitkomt, maar onze persoonlijke verkoopadviseurs blijven wel altijd contact met ze houden. Zij kennen onze klanten door en door en weten immers precies wat de verschillende wensen en situaties zijn."



Gebroeders van Aarle bestaat 50 jaar. Met een nieuwe bedrijfsfilm laten ze zien wat er achter de schermen gebeurt wanneer er een bestelling wordt geplaatst. Er komt heel wat bij kijken voordat geoogste bloemkool door de consument gekocht en gegeten kan worden. Toch duurt dit proces maar een paar uur. Tijdens de jubileumbeurs – een event dat Gebrs van Aarle ter ere van haar 50 jarig jubileum heeft georganiseerd - werd de bedrijfsfilm al vertoond. Die film is op detail nog aangepast en de definitieve versie is nu onder meer via de Facebook pagina te benaderen, evenals een impressie van de jubileumbeurs zelf.



Voor meer informatie:
Gebrs van Aarle B.V.
Karin van Aspert
Van Leeuwenhoekweg 39
5482 TK Schijndel
T: (073) 5441919
www.gebrsvanaarle.eu
karin@aarlegebrs.nl