Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Versmarkt Criee gaat intens samenwerken met Delhaize

De gekende Versmarkt Criee in de Van Schoonhovenstraat in Antwerpen staat voor enkele belangrijke weken en maanden. Niet alleen wordt de winkel heropgefrist en is er een nieuw logo maar vanaf 1 juli wordt het centrale gedeelte van de Versmarkt een intense samenwerking met warenhuisketen Delhaize. Naast de gebruikelijke producten van een supermarkt zullen zij er onder meer hun lekkere bakkerijproducten aanbieden en een sushibar installeren. In het nieuwe concept staat alles in het teken van VERS (vandaar de naam Versmarkt). Een wijnbar en een gezellige eetgelegenheid waarbij alle zintuigen geprikkeld zullen worden, zijn ook in de Versmarkt Criee voorzien.



De bekende slagers Vermeulen & Roosemeyer en poelier Vandepoel blijven uiteraard hun verse kwaliteitsvolle producten aanbieden. Net als de gekende merken Cibel en Cebon in het groenten- en fruitgedeelte.

Voor meer informatie:
Stijn Vermoere
Marketing Manager
Group Achiel De Witte
stijn.vermoere@groupadw.be
www.groupadw.be
www.cibel.be
www.cebon.be
Publicatiedatum: