Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Erik de Klerk van Profix IT Solutions:

"Zestien nieuwe AGF software implementaties afgelopen jaar"

"AGF Software is weer in trek", aldus Erik de Klerk van Profix IT Solutions. "Na een aantal crisisjaren durven bedrijven weer te investeren in goede AGF software. Eigenlijk raar want juist door te investeren in een mindere periode kun je concurrentievoordeel behalen doordat bijvoorbeeld marges en resultaten beter inzichtelijk worden en je juist daar in mindere tijden op kunt sturen."

Profix IT Solutions heeft afgelopen jaar 16 nieuwe implementaties gedaan. "De nieuwste versie van onze software slaat aan. Met name de flexibiliteit van de Profix AGF software maakt het ons mogelijk om elk proces binnen elk bedrijf te stroomlijnen en hierdoor de bedrijfsprocessen naadloos aan te laten sluiten aan de software. Daarnaast is ook de abonnementsvorm voor met name kleinere bedrijven zeer interessant gebleken", vertelt Erik.

Inmiddels zijn de kleinere bedrijven (1-5 gebruikers) operationeel en de implementaties van de grotere bedrijven (30+ gebruikers) in de eindfase van de implementatie beland. "De moderne technieken in combinatie met het behouden van snelheid in inkoop/verkoop zorgt ervoor dat bedrijven weer jaren vooruit kunnen. Alle functionaliteit, die tegenwoordig nodig is om een AGF bedrijf te runnen, is aanwezig. Naast de Profix AGF software bestaat de toegevoegde waarde van Profix IT Solutions uit een team van consultants en programmeurs die door hun jarenlange ervaring in de AGF aan één woord genoeg hebben en klanten dus goed en snel van dienst kunnen zijn. Dit alles tegen een betaalbare prijs", besluit Erik.

Voor meer informatie:
Profix IT Solutions
Erik de Klerk
Tel: 076-2011402
www.profix-it.nl
Publicatiedatum: