Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Speciaal ontwikkelde AGF-software

Iedere branche is uniek. Het is dan ook aan te bevelen om uw organisatie te automatiseren met branche specifieke software. Software die naadloos aansluit op de bedrijfsprocessen in de AGF handel. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor basistemplates die op bepaalde onderdelen branchespecifiek gemaakt zijn of voor speciaal ontwikkelde AGF-software.



Freshng is speciaal ontwikkelde AGF-software. Het pakket is voor en door de branche ontwikkeld en is voorzien van alle wensen en eisen vanuit de branche en wordt geroemd om haar gebruikersvriendelijkheid. Van EDI tot WMS en van BI tot het exporteren van informatie naar Microsoft Excel. En door de volledige integratie van de commerciële en financiële administratie zijn gebruikers altijd in control. Freshng is af te nemen als abonnement (Cloud dienst) of als dienst waarbij het op een server geïnstalleerd wordt op uw eigen locatie.

Freshng automatiseert processen en is al 30 jaar het softwarepakket voor de AGF-branche.

Voor meer informatie
RPO ICT Solutions
Werner Kastelein/Paul van der Es/Wendy Dijkhuizen
078 6818688
sales@rpo.nl
www.rpo.nl

Publicatiedatum: