Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Aldi Bistro in Keulen lokt met culinaire lekkernijen

In het kader van een nieuw pop-up concept opent Aldi Süd de eerste Aldi Bistro in Keulen. De opening vindt plaats op 26 april en vanaf dan zal de bistro drie maanden geopend blijven. Daarna staan er andere vestigingsplaatsen in Duitsland gepland.

In plaats van onoverzichtelijke menukaarten vind je bij Aldi Bistro, passend bij het eenvoudige discountprincipe van Aldi, dagelijks een menu bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en toetje. De prijs hiervan is altijd 7,99 euro. De afzonderlijke gangen kunnen echter ook apart gekocht worden. Voor het hoofdmenu is er altijd keuze uit drie mogelijkheden: een visgerecht, een vleesgerecht of een vegetarisch gerecht. Alle ingrediënten stammen uit het Aldi assortiment. De geliefde Aldi koffie uit de eigen koffiebranderij evenals geselecteerde wijnen uit het Aldi-assortiment maken het aanbod compleet.


Foto: Aldi Süd

Versheid en kwaliteit in de focus
Aldi Bistro is onderdeel van de Aldi-campagne 'Einfach ist mehr', die afgelopen september van start is gegaan. Met de bistro zet Aldi nu sterker haar competenties als aanbieder van verse producten en kwaliteit tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding in de focus.

Scheepscontainers op twee etages
Ook de architectuur van de Aldi Bistro is eenvoudig maar tegelijkertijd aantrekkelijk. Acht scheepscontainers vormen op twee etages een totaal oppervlak van negentig vierkante meter, die industrieel upcycling-charme verbindt met moderne details en comfort. Grote ramen en vintagemeubels verenigen lichte ruimtes met urbaniteit. In de bistro is plaats voor in totaal vijftig gasten.
Publicatiedatum: