Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Russische vicepremier voor opheffen sancties Turkije

Volgens Turkse media zei de vicepremier van Rusland Arkady Dvorkovich tijdens een persconferentie dat de landen de boycot van elkaar moeten opheffen om de beide economieën te versterken. "Vooruit en opheffen van de wederkerige restricties zou de beste route zijn," aldus de vicepremier tijdens de persconferentie.



Onlangs kondigde de vicepremier al aan dat er mogelijk onderhandelingen zouden komen over de export van Russisch graan naar Turkije na 16 april, de dag van het Turkse referendum. Turkije boycotte de import van Russische graan als vergelding voor de Russische boycot van Turkse groenten en fruit. Ondanks dat de landen enkele maanden geleden overeen kwamen de boycot op te heffen, gelden nog altijd enkele restricties op de groenten- en fruitexport. Rusland boycot bijvoorbeeld nog altijd tomaten, komkommers, druiven, appelen, peren en aardbeien uit Turkije.

Bron: AA.com

Publicatiedatum: