Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
druiven, citrus, ananas en zachtfruit

PLUS Koelhuis promoot fruit en smoothies van SanLucar



Onder het motto 'Taste the Sun' bieden PLUS Koelhuis in Bergschenhoek en SanLucar fruit aan om de lente in te luiden. "PLUS Koelhuis start met een beperkt assortiment druiven, citrus, ananas en zachtfruit onder het merk SanLucar", vertelt Daan van der Giessen. Daarnaast wordt ook SanLucar To Drink aangeboden, een concept voor smoothies, puur natuur van 100% fruit. "Onze limoenen en citroenen zijn dankzij hun eetbare schil ideaal om te gebruiken in recepten en drankjes. SanLucar investeert in POS materiaal, proeverijen en ondersteuning/training van de medewerkers van de AGF-afdeling", aldus Daan. Sinds de zomer van 2016 heeft SanLucar een Nederlandse vestiging in Rotterdam.



PLUS Koelhuis in Bergschenhoek hecht veel waarde aan de kwaliteit van de producten in hun assortiment en de omgang met mens en milieu. "PLUS Koelhuis wil zich altijd onderscheiden door de consument een premiumproduct met de beste smaak aan te bieden. Met name de AGF-afdeling is voor onze klanten erg belangrijk. Hier bepaalt men dagelijks wat men eet. Goede, gezonde en veelzijdige voeding is een belangrijk criterium bij de aankoop van de dagelijkse boodschappen en de keuze voor een bepaalde supermarkt. Met SanLucar hebben we een internationale en innovatieve partner gevonden die onze filosofie deelt", aldus Jordy Koelhuis.

Onder het motto 'Taste the Sun' biedt SanLucar 365 dagen per jaar het lekkerste groente en fruit aan. Met een assortiment van ruim 90 producten uit meer dan 35 landen is SanLucar het merk met het grootste assortiment in de branche en uitgegroeid tot een multinationaal bedrijf met meer dan 2500 medewerkers en eigen productie in o.a. Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Zuid-Afrika, Tunesiƫ en Ecuador.

Voor meer informatie:
Daan Van der Giessen
SanLucar Fruit Import Netherlands
Tel. (+31)651 965 111
daan.vandergiessen@sanlucar.com

Jordy Koelhuis
PLUS Koelhuis
Tel. (+31)652 006 542
jordy.koelhuis@plus.nl
Publicatiedatum: