Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaanse citrusexporteur lanceert nieuwe citroenenverpakking

"Door de introductie van dit verpakkingsconcept kunnen we ons product onder de aandacht van andere doelgroepen brengen," vertelt Arturo Fernández van Cortijo las Palomas. "Op deze manier voorkomen we dat citroenen die niet aan de juiste maten voldoen, verloren gaan. "We zijn in overleg gegaan met handelaren in Noord-Europa, onze belangrijkste klanten en zij waren van mening dat de citroenen individueel verpakt eenvoudiger te distribueren zijn," vervolgt Hernández. 



Tot dusver is het concept zeer goed ontvangen. "Hoewel de verpakking de eindprijs met 15% verhoogt, waardeert de consument de nette presentatie." De citroenen die op deze wijze worden verpakt, zijn veelal van de hoogste kwaliteit. 

"Eén van de voordelen van deze nieuwe manier van presenteren is dat we nieuwe markten hebben kunnen openen," vervolgt Fernández. "Het product werd in eerste instantie ontwikkeld voor de hospitality-branche maar zal nu ook verkocht gaan worden bij een aantal retailketens. Het product zal niet veel aan onze winstmarges veranderen, maar schept wel nieuwe marktkansen voor ons en dat kan goed uitkomen in periodes van lage productie." Het bedrijf zal ook de hospitality-sector blijven bedienen.


Voor meer informatie: 
Arturo Fernández
Cortijo las Palomas
Tel.: +34 607 91 51 25
arturo@cortijolaspalomas.com
www.cortijolaspalomas.com
Publicatiedatum: