Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer dan 200 exporteurs nemen deel aan de Agroalimentaria Fair 2017

Volgens de Dominican Agribusiness Baord (JAD) en the Centre for Export and Investment (CEI-RD) zullen 200 Dominicaanse bedrijven hun producten tentoonstellen tijdens de Agroalimentaria Fair 2017. Het evenement zal plaatsvinden van 18 tot 20 mei in het Jaragua Hotel. De verwachtingen zijn dat er 170 deelnemers vanuit 40 verschillende landen zullen komen. Daarnaast zullen er 200 exportbedrijven uit het land deelnemen aan het evenement. 

De Agroalimentaria Fair zal naar verwachting de belangrijkste bedrijvenbijeenkomst zijn voor de regio, wat betreft de internationale handel van de tuinbouwsector. De Agroalimentaria Fair biedt de kans om direct in contact te komen met honderden Dominicaanse telers. Ze stellen een grote variatie van verse groenten en fruit ten toon, maar ook van bewerkte voedingsproducten.

325 miljoen euro

Telers en exporteurs willen samen met de multinationale bedrijven de beste Dominicaanse producten aan de wereld presenteren. Drie dagen lang op één locatie. Het team dat de onderhandelingen coördineert, verwacht meer dan 3.000 onderhandlelingen tussen kopers en exporteurs. Dit zou kunnen zorgen voor een exportbedrag van ongeveer 325 miljoen euro.

Het evenement is volgens de organisator, de meest belangrijke bedrijvenbijeenkomst, voor de voedselsector in de Caribbean regio. Een unieke kans om de beste lokale producten tentoon te stellen en te promoten. Het verbeteren van de export, nieuwe markten betreden en reclame maken voor de hoge kwaliteitscapaciteit van producten in het land. 


Bron: hoy.com.do
Publicatiedatum: