Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinese exportprijzen voor gember nemen geleidelijk af



De piek voor de export van Chinese gember loopt op zijn einde. "Onder normale omstandigheden begint de seizoenspiek voor de export van gember naar Europa in december. Vanaf april verschuift de Europese markt naar de grootschalige import van gember in opslag. Zodoende loopt de seizoenspiek nu af," zegt Jason van Anqiu Tailai Foods. Volgens Jason is de prijs per ton voor gember al met 13% gedaald van US$1.100 (€1028,90) in januari naar US$960 (€897,95) nu. 



"Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar hebben zich qua exportprijzen geen grote veranderingen voorgedaan. Het exportvolume is iets toegenomen. Volgens de statistieken gaan we in de komende paar maanden een stabiele, doch negatieve trend zien voor de prijzen van gember. Ondanks dat zal Chinese gember een sterke concurrentiepositie behouden op de Europese markt. Elk jaar exporteren ook Thailand en Brazilië hun gember naar Europa, maar de gember van die landen heeft een lagere kwaliteit," legt Jason uit. 

"Het enige producerende land dat daadwerkelijk een bedreiging kan vormen voor Chinees gember is de biologische gember uit Peru. De prijs van Chinese biologische gember is op de Europese markt echter slechts de helft van die van Peruaanse biologische gember. Dankzij dit prijsverschil wordt de omzet van Chinese gember op de wereldmarkt gegarandeerd," zegt Jason tot slot.

Jason
Anqiu Tailai Foods Co, Ltd.
www.tailaifoods.com
Email: jason@tailaifoods.com
mobile phone: +86 138 0898 6220
Telephone: +86 536 4888 118
Fax: +86 536 4888 778

Wechat: jason120907859
Whatsapp:+86 138 0898 6220
Skype:jason- - jiang

在 (在) [zài]

  • (located) at
  • (to be) in
  • to exist
  • in the middle of doing sth
  • (indicating an action in progress)
Publicatiedatum: