Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deutzer Hafen nieuwe standplaats hoofdkantoor Rewe Group?

De stad Keulen, moderne Stadt en de Rewe Group hebben een intentieverklaring (Letter of Intent) ondertekend om de mogelijkheid voor het vestigen van een nieuw Rewe Group hoofdkantoor in de 'Deutzer Hafen' na te gaan en eventueel samen te ontwikkelen. Daarbij willen de drie partners ook de ontwikkeling van een vernieuwend verkeersconcept voor het gebied ondersteunen. De vroegst mogelijke voltooiingstermijn voor een nieuw Rewe Group hoofdkantoor in het gebied rond de Deutzer Hafen is het jaar 2024.

Frank Wiemer, directeur van de Rewe Group, over de ondertekening van de Letter of Intent: "De Rewe Group heeft er groot belang bij om op de lange termijn een nieuw hoofdkantoor in Keulen te bouwen. Momenteel zijn de centrale eenheden van ons bedrijf over vier vestigingen verdeeld. Nadat we ons geïnformeerd hebben over bestaande mogelijkheden voor een nieuwbouw kantoor in Keulen, kwam tijdens een gesprek met het gemeentebestuur van Keulen het perspectief van een mogelijke vestiging in de Deutzer Hafen naar voren. Met de ondertekening van een gezamenlijke intentieverklaring hebben we nu de randvoorwaarden geschapen om tot maart 2019 gezamenlijk na te kunnen gaan of onze voorstelling van een groot kantoor op deze plaats realiseerbaar is."
Publicatiedatum: