Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ida & Frida - vers, gezond en trendy

Het Duitse cateringbedrijf Stockheim komt met haar nieuwe concept naar station Düsseldorf: Ida & Frida. De dagelijks circa 250.000 forensen, reizigers en bezoekers van het station hoeven voortaan niet lang te zoeken naar trendy smaakbelevingen, die bij een bewuste voeding passen. De moderne food outlet is de elfde die Stockheim op het centraal station Düsseldorf runt. Met zijn oppervlakte van circa 18 m² onderscheidt hij zich met een hoge oppervlakte efficiëntie.


Foto: Stockheim

Bij Ida & Frida kan men onder ander vers geperste sappen en smoothies, lekkere fijnkost salades (bijvoorbeeld rode biet/quinoa salade) en huisgemaakte aardappel- of wortelpuree met diverse toppings kopen. Belegde broodjes en sandwiches, evenals wraps en soepen staan eveneens op de menukaart. Bovendien kan men er ook terecht voor koffie en cappuccino.

De gezonde lekkernijen worden ter plaatse volgens de receptuur van de Stockheim-chefkoks geproduceerd. Alle smoothies bijvoorbeeld worden pas na de bestelling vers voor iedere klant gemixt. De vormgeving van de winkel is fris en licht met een natuurlijke look dankzij een combinatie van hout, oranje en groen.

Wie een kijkje neemt op de Facebook-pagina van Ida & Frida ziet bij de commentaren dat de nieuwe outlet van Stockheim positief wordt ontvangen. Men is blij dat Ida & Frida een gezond alternatief biedt, lekkere producten en een ruime keuze heeft.

Bij Ida & Frida is dagelijks van 6.00 tot 21.30 uur een team van drie of vier medewerkers aanwezig voor gemiddeld circa 600 klanten per dag.
Publicatiedatum: