Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinese student vindt aardbei in tomaat

Een aardbei in een tomaat? Deze vreemde combinatie ontdekte een 24-jarige Chinese student Wang Xiaowen toen hij een hap nam van een van de tomaten die hij in de supermarkt had gekocht. Hij was zeer verbaasd toen hij een aardbei in de kern van de tomaat vond en postte een foto op social media om een antwoord te vinden. Volgens Wang, die mechanica aan de Shenyang Institute of Technology studeert, smaakte de tomaat normaal en zag hij er van de buitenkant ook normaal uit.

Verklaringen van Chinese landbouwexpert lopen uiteen. De een denkt dat het gewoon een deel van de tomaat is die op een aardbei lijkt. De ander zegt dat de tomaat tijdens de groei een gebrek aan voedingsstoffen had. Waarschijnlijk had de teler hormonen gebruikt die zorgde voor de besachtige kern.

Volgens Kari Houle van de Universiteit van Illinois is het een vullingstomaat. Dat is een speciale soort die een holte ontwikkelt met sappige pulp maar zonder zaden.

Voor foto's van de aardbei-tomaat klik hier



Publicatiedatum: