Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steeds minder Chinees bell fruit uit Hainan

"De meeste Bell vruchten op de Chinese markt zijn afkomstig uit Taiwan of Hainan en een klein volume komt uit Guangdong en Fujian of zijn geïmporteerd uit Thailand of Vietnam. In Hainan produceert deze fruitsoort tweemaal per jaar vruchten. Als gevolg van weersomstandigheden en een tyfoon zijn de bomen echter verzwakt en is de bloei vertraagd. De productie daalde met maar liefst 50% en de kosten van het land stegen in dezelfde periode met zo'n 30%," vertelt Feiyan Su, van de Qionghai Yu Jue AGF-coöperatie.



"Onze coöperatie is gevestigd in de provincie Hainan en beschikt over een areaal van 91 hectare, waar we Bell vruchten telen. De leaf Bell vruchten kunnen we jaarrond leveren maar het seizoen van de kingbox Bell vruchten loopt van november tot juli. Dit jaar zijn de omstandigheden normaal en zullen de marktprijzen relatief stabiel blijven," aldus Su.



"De was appelen worden via online verkopers aan high-end retailers en fruitspeciaalzaken geleverd in middelgrote steden zoals Ole. Een klein volume wordt aan de groothandel verkocht.


Mr.Wubin (Rain)
Qionghai Yu Jue groenten en fruit productie en marketing boeren coöperaties
Website http://www.mykio.net
Mobile +86 158 2192 1811
E-mail holiday.famer@foxmail.com
Publicatiedatum: