Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
samenwerking ReflexSystems, Multivac, Etiket Nederland, Espera en EVO-it

Waterpolocoach en food designer op tweede kennisevent Partners4Food



Gisteren vond het tweede kennisevent plaats van Partners4Food, een samenwerkingsverband van ReflexSystems, Multivac, Etiket Nederland, Espera en EVO-it.



De partners zijn actief als toeleveranciers van de foodbranche en leveren elk een eigen specialisme op het gebied van wegen, etiketteren, verpakken, software en automatisering. De gezamenlijke focus ligt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de (vers) foodbranche met als doel een totaaloplossing voor de klant te kunnen bieden.



Na een welkomstwoord door Jan Zwaan van Espera Nederland was het woord aan food designer en trendwatcher Mariƫlle Bordewijk. Daarna hield Robin van Galen een lezing als Movitvational-speaker. Robin van Galen is een Nederlandse waterpolocoach en waterpolospeler. Van Galen nam als coach eenmaal deel aan de Olympische Spelen, in 2008. Hij begeleidde het Nederlandse damesteam naar de olympische titel.



Na een afsluiting door Tim Hage van Multivac Nederland was er nog alle gelegenheid om te netwerken met een hapje en een drankje.

Publicatiedatum: