Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ahold Delhaize verkoopt ook winkel aan Carrefour

In 2019 besluit over toekomst Albert Heijn in België

Supermarktconcern Ahold Delhaize zal in 2019 een besluit nemen over de vraag of het merk Albert Heijn als afzonderlijk winkelmerk in België blijft bestaan. Tot dan zullen er Albert Heijn-winkels in Vlaanderen blijven bijkomen. Op dit moment zijn er 42 Albert Heijn-winkels in Vlaanderen.

De prioriteit van Ahold Delhaize de komende jaren in België is het merk Delhaize te versterken. Een volgende stap is de integratie van alle supermarktactiviteiten van Ahold Delhaize in Delhaize Le Lion. Dat betekent dat het merk Albert Heijn zou verdwijnen. Het directiecomité van Ahold Delhaize zal in de eerste helft van 2019 bekijken in welke mate de merken klaar zijn voor integratie.

Nadat eerder al bekend werd dat enkele vestigingen van Albert Heijn door Lidl en Tanger worden overgenomen, mengt Carrefour Belgium zich ook in de strijd. Het betreft de winkel van Albert Heijn in Lokeren. Deze worden omgevormd als Market.

Bron: Ahold Delhaize
Publicatiedatum: