Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardbeien aantrekkelijk en opvallend aanbieden

Jezelf onderscheiden, zorgen dat het product aantrekkelijk is en opvalt. Dit zijn de redenen dat bedrijven als EARL, FERAUD F. willen dat hun aardbeien in nieuwe doosjes aan de klant getoond worden. Florence Feraud, manager van EARL FERAUD F.: "Iedere variƫteit die wij verkopen heeft een andere kleur ter onderscheiding." De variƫteiten die het meest opvallen zijn de Ciflorette en de Gariuette die in doosjes van 250 gram verkocht worden: een handzaam formaat voor kleine gezinnen.


Door de schaal klein te houden en door tegelijkertijd de controle te houden over zowel de productie als het verpakken kan de prijs beheerst worden. Hierdoor kan de presentatie van tijd tot tijd veranderd en verbeterd worden zonder al te veel moeite. Feroud: "De laatste verpakking was bijvoorbeeld recentelijk herzien, dus ik verwacht daar dit seizoen geen aanpassingen meer op. Maar ik verander en verbeter graag mijn producten, want op die manier kan ik ze revitaliseren."

Voor meer informatie:
Florence Feraud
EARL FERAUD F.
Tel.: +33 06 02123922
Publicatiedatum: