Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wortelen zijn prima in Israël

"De wortelen zijn dit seizoen fantastisch," vertelt Nir Dahan, productmanager bij het Israëlische exportbedrijf Yapro, dat gespecialiseerd is in wortelgewassen en exoten.



"Door de combinatie van weinig neerslag en de hoge temperaturen van de laatste 3 tot 4 weken is de productie gestegen en ook de kwaliteit van de wortelen is uitstekend. Hoewel Europa momenteel over een goede aanvoer van lokaal product beschikt, zijn de meeste wortelen afkomstig uit de opslag waardoor de kwaliteit minder is. Israëlische wortelen daarentegen komen vers van het land en zijn volop verkrijgbaar tegen relatief lagere prijzen dan voorgaande jaren."


"Over het algemeen wordt de Israëlische exportsector dit seizoen getroffen door de scherpe koersval van zowel het Britse pond als de euro te opzichte van de shekel," legt Nir uit. "Yapro werkt momenteel aan het professionaliseren van zijn dienstverlening, productveiligheid en het leveren van een consistente kwaliteit aan zijn Europese klantenbestand." Yapro levert zowel conventionele als biologische wortelen in verschillende maten en verpakkingen.


Voor meer informatie:
Nir Dahan
Yapro
Tel: +972 8 860 2610
Nir@Yapro.co.il
www.yapro.eu
Publicatiedatum: