Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Perry Oosterlee is de fitste groenteman van Nederland

Perry Oosterlee, een 21 jarige groenteman uit Alphen aan deRijn bereikte als een van de weinigen het eindpunt van Ninja Warrior, een loodzware hindernisbaan. Het is een droom die is uitgekomen voor Perry. Hij is al jaren in training voor dit soort sportwedstrijden. In 2014 reisde hij af naar Maleisiƫ en werd twaalfde. Vorig jaar deed hij mee aan een wedstrijd in Japan. Nu is er ook in Nederland een wedstrijd waarbij Perry een plek in de halve finale heeft zekergesteld.


Dat was te zien in de eerste aflevering van Ninja Warrior die SBS6 afgelopen week uitzond. Uit 250 deelnemers was Perry een van de vijf die de finish bereikte, op de knop drukte, en zich dus Ninja Warrior mag noemen. "Daarmee is hij ook fitste groenteboer van Nederland", aldus de presentator.


Perry kan zijn werk als groenteman op een groenteafdeling in de supermarkt goed combineren met fitnessoefeningen. "Ikverzin altijd manieren om te kunnen traineren tijdens het werk: dozen tetillen, pallets trekken, winkelwagens duwen", vertelt Perry aan SBS 6.

Klik hier voor de aflevering. Na ongeveer 24 minuten is debeurt aan Perry.




Publicatiedatum: