Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardappelverpakking wint Amerikaanse prijs

Het Amerikaanse Fresh Solutions Network heeft een onderscheiding gekregen van de Graphic Design USA. De American Packaging Design Awards werd uitgereikt voor het ontwerp van de verpakking voor Side Delights Flavorables. Deze verpakking voor verse aardappelen maakt gebruik van levendige kleuren en duidelijk aangegeven smaakprofielen.

"We wilden inspelen op smaaktrends onder consumenten. We droegen daarom ons team van ontwerpers op om de smaakcombinaties duidelijk naar de consument toe te communiceren, terwijl het verpakkingsontwerp ook op zichzelf goed in de schappen op moest vallen," zegt Kathleen Triou van Fresh Solutions Network. "We hebben de verpakking ontworpen voor een consument die enthousiast wil worden gemaakt over zijn of haar keuze voor voeding en die houdt van gebruiksgemak en snelle, gezonde en smaakvolle maaltijden."

Side Delights Flavorables 

De American Package Design Awards moedigen deelnemers aan om met hun verpakking de boodschap van het product over te brengen, het merk te promoten en de consument tot aanschaf over te halen. De winnaars worden niet alleen bepaald aan de hand van het visuele ontwerp, maar ook op hoe het product en de verpakking inspelen op specifieke trends onder consumenten en de doelstellingen voor marketing. 
 
Side Delights Flavorables zijn drievoudig gewassen rode en gele kleine aardappelrassen. De productlijn komt in de kruidenmelanges Smokin' Tomato, Malaysian Curry en Chimichurri. De aardappelen zitten in een tray van 0,45 kg die in de magnetron kan worden opgewarmd.
 
De verpakking is ontworpen om met name consumenten van de millennia-generatie aan te spreken. Deze jongere generatie is meer geneigd om nieuwe smaakervaringen op te zoeken. De verpakking bevat duidelijke labels voor consumenten met een interesse in producten die veganistisch, glutenvrij en vrij van GGO-ingrediĆ«nten zijn. De Side Delights Flavorables zijn daarmee een fris alternatief voor de standaard aardappelopties. 
 
Contact:
Kathleen Triou
Fresh Solutions Network, LLC
Cell: 209-627-6800
Publicatiedatum: