Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jubileum-truck voor 100-jarig Moeijes int. transporten

Een speciale aflevering bij Moeijes int. transporten Zwaag dinsdagochtend. Moeijes bestaat dit jaar 100 jaar en heeft daarom een speciale 100 jarige editie ontworpen. Die werd door truckdealer Gomes in Warmenhuizen afgeleverd. Het ontwerp hiervan is van Acretia Media & Communicatie uit Zwaag en uitgevoerd door De Graaf autospuiterij uit Zwaagdijk.



Deze jubileumtruck is een nieuwe combinatie uit een serie van 6 combinaties die afgeleverd worden in maart 2017 en zullen voornamelijk worden ingezet voor het transport van bloemen, planten, groenten en fruit.



De combinaties zijn samengesteld door de volgende leveranciers :
- Mercedes Benz Actros van Gomes Trucks Warmenhuizen en Wognum
- TRS Iceland koelmachines en TRS Eco-drive van TRS uit Noordwijk
- Geïsoleerde koelopbouwen van SOR Iberica uit Alzira.
- Aanhangwagens van Fliegl geleverd door Feld uit Hoorn.

De combinaties zijn opgebouwd en voorzien van laadkleppen door Feld uit Hoorn.





Moeijes Internationale Transporten en Expeditie BV is een modern transportbedrijf dat beschikt over een professionele organisatie met groot eigen wagenpark van 80 combinaties.

Transporten worden door geheel West-Europa verzorgd. Moeijes is gespecialiseerd in het transport van groenten, fruit, bloemen en planten. Daarnaast verzorgt Moeijes transporten van allerlei levensmiddelen, hoogwaardige goederen en volumegoederen. De multifunctionele vrachtwagens van Moeijes zijn dagelijks onderweg van en naar bestemmingen in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Spanje en Groot-Brittannië.



Moeijes beschikt in Zwaag over ca. 8000 m² op- en overslagruimte. Ook heeft Moeijes in Zwaag een eigen werkplaats waar het totale onderhoud van het wagenpark wordt verzorgd. Moeijes is in 1917 opgericht. In 2017 bestaat Moeijes dus 100 jaar! "We staan voor 100 jaar ervaring in het transport van versproducten", laat het bedrijf weten.


Voor meer informatie:
Moeijes BV
De Factorij 19
1689 AK Zwaag
T: 0229 - 23 33 44

Publicatiedatum: