Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Netto zet vaart achter integratie Kaiser's Tengelmann-filialen

Netto Marken-Discount maakt haast met de integratie van de Kaiser's Tengelmann-filialen in Nordrhein-Westfalen en Bayern. Zij zal nog dit kwartaal de laatste van de in totaal 51 overgenomen filialen in de twee deelstaten na een complete renovatie heropenen. In Nordrhein-Westfalen worden alle 42 en in Bayern worden tot eind maart negen voormalige Kaiser's-filialen in het Netto-filialennetwerk opgenomen. Netto neemt hierbij alle voormalige Kaiser's Tengelmann-medewerkers over en biedt hen weer een zeker toekomstperspectief. Dankzij de verbouwing volgens het nieuwe Netto-filiaalconcept presenteert de levensmiddelhandelaar haar klanten een aantrekkelijke inkoopbeleving in de modernste omgeving.



Verbouwing: moderne inkoopomgeving met nieuw Netto-filiaalconcept
In het kader van de renovatie en integratie van de Kaiser's-filialen in het Netto-filialennetwerk worden er gemiddeld in elk nieuw geopend filiaal 15 diepvrieskisten geïnstalleerd, drie nieuwe kassa's geplaatst en nog veel meer. Aantrekkelijke moodborden en pictogrammen bij de afzonderlijke productsegmenten maken de indeling van de winkel duidelijk en zorgen voor een snelle oriëntatie bij het boodschappen doen.

Duurzaam bouwen bij Netto Marken-Discount
Door middel van de verbouwing kunnen de in totaal 51 Netto-filialen in Nordrhein-Westfalen en Bayern niet alleen aantrekkelijker, maar vooral ook energie-efficiënter en duurzamer worden ingericht. Netto oriënteert zich bij nieuwbouwprojecten al vele jaren op milieuvriendelijke bouwstandaarden en heeft in heel Duitsland al talrijke energiebesparingsmaatregelen en technologieën die het milieu ontzien in haar filialennetwerk geïntegreerd. Hier kunnen nu ook de nieuwe Netto-filialen van profiteren. Naast hoog efficiënte LED-verlichtingsconcepten, het gebruik van afvalwarmte uit het koelproces en energie sparenden luchtgordijnen met buitentemperatuurregulering maakt Netto ook gebruik van onder meer ventilatiesystemen met warmteherwinningsfunctie.
Publicatiedatum: