Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
16 maart

GroentenFruit Huis organiseert ledenbijeenkomst fruitsector

Donderdag 16 maart organiseert het Comité Fruit van GroentenFruit Huis een ledenbijeenkomst voor de fruitsector. Tijdens de bijeenkomst komen onder andere consumententrends en samenwerkingsmogelijkheden aan bod en is er ruimte voor debat. Het doel van de bijeenkomst is om samen de fruitsector vooruit te helpen.

Het Comité Fruit vormt een platform van aangesloten GroentenFruit Huis-leden en houdt zich bezig met de handel en productie van fruit. Jan Timmermans, voorzitter Comité Fruit: "In het belang van een professionele fruitteelt is het van belang dat we met elkaar een krachtige stem kunnen laten horen. En hoewel u als bedrijf natuurlijk heel veel zaken zelf kunt oppakken, vraagt een aantal onderwerpen om een collectieve aanpak. Daarom hebben we als Comité Fruit Engelbart van Rijn Concult de opdracht gegeven een analyse te maken van de thema's waarbij de sector (beter) kan samenwerken. Ook is onderzocht hoe de leden hierbij betrokken kunnen worden en welke partijen hiervoor nodig zijn. De bevindingen worden tijdens de bijeenkomst besproken. Daarna wordt bepaald welke vervolgstappen er gewenst en nodig zijn.

Wilco van den Berg, bij GroentenFruit Huis verantwoordelijk voor marktinformatie, geeft een inkijkje in de consumententrends op het gebied van zachtfruit. Ook presenteert hij de resultaten omtrent de promotie van appelen en peren eind vorig jaar.

Leden van GroentenFruit Huis zijn van harte welkom op donderdag 16 maart. De bijeenkomst start om 17.00 uur bij Van der Valk Tiel, Laan van Westroijen 10, 4003 AZ Tiel. Deelname is gratis. Aanmelden kan hier.

Programma
  • 17.00 uur: Ontvangst met buffet en drankje
  • 18.30 uur: Opening Jan Timmermans (voorzitter Comité Fruit)
  • 18.45 uur: Wilco van den Berg: Inzicht in markt- en consumententrends fruit wereldwijd
  • 19.15 uur: Presentatie Frank Engelbart: Bevindingen externe analyse en gewenste vervolgstappen
  • 20.00 uur: Discussie
  • 21.00 uur: Sluiting

Voor meer informatie:
GroentenFruit Huis
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer
079 – 3681100
info@groentenfruithuis.nl
www.groentenfruithuis.nl
Publicatiedatum: