Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Guzman Gastronomía, Spanje

"Onze salades hebben een 'huisgemaakt' tintje"

De Spaanse onderneming Guzman Gastronomía is op verschillende terreinen actief en dankt zijn succes aan zijn hoge standaarden en de vakbekwaamheid van zijn werknemers. "Onze verkopers worden tijdens de eerste maanden dat zij in dienst komen, opgeleid. Zij krijgen namelijk met klanten te maken die echte experts zijn," legt Daniel Criado uit, directeur AGF-inkoop bij Cutting's & Guzman Gstronomía Foodservice.



Momenteel richt het bedrijf zich met name op Spanje, waar het in alle regio's kantoren heeft. Op plaatsen waar dit niet het geval is, werkt Guzman met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. "Het komt ook wel voor dat klanten producten vragen van hun vaste leveranciers. In dat geval bekijken we de situatie en nemen we de leverancier op in ons Guzman Gastronomía team," vertelt Criado. Het laatste anderhalf jaar heeft het bedrijf samen met andere landen, in zowel Europa als Azië, nieuwe bedrijven opgericht, en krijgt het ook in het buitenland steeds meer voet aan de grond.

Kant-en-klaar producten vormen één van de belangrijkste categorieën voor het bedrijf. "We leveren salades, fruitspiezen en andere gesneden AGF. We willen graag benadrukken dat onze producten vers bereid zijn. We gebruiken geen conserveermiddelen of andere toevoegingen en we kiezen onze ingrediënten met zorg uit," vervolgt Criado. "Het snijden gebeurt zelfs met de hand waardoor onze salades een echt 'huisgemaakt' tintje krijgen."

Voor meer informatie:
Daniel Criado 
Guzmán Gastronomía
Tel. +34 635 40 80 65 
Publicatiedatum: