Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
en sluit boekjaar 2016 met 8,9% omzetgroei

Total Produce vergroot aandeel in Oppenheimer Group

Total Produce sluit de boeken over 2016 met een bijgestelde brutowinst van 67,7 miljoen euro, 16,8 procent hoger dan het voorgaande jaar. "We zijn tevreden dat Total Produce een sterke groei realiseerde in 2016," reageert Carl McCann op de resultaten. Ook de omzet van het bedrijf viel hoger uit en steeg met 8,9% naar 3,76 miljard euro.



Het bedrijf besteedde vorig jaar 60 miljoen euro aan overnames, waaronder 17 miljoen aan voorwaardelijke vergoedingen. Total Produce verkreeg 65% van de aandelen in Progressive Produce, een bedrijf uit Los Angeles met een omzet van 200 miljoen dollar. Daarnaast werd in enkele andere bedrijven geïnvesteerd.

Dit jaar kwam het bedrijf al overeen om het aandeel in de Oppenheimer Group te vergroten door 28 miljoen euro in het bedrijf te steken. Daarmee komt het totale aandeel van Total Produce in de groep op 65%/ Het Amerikaanse bedrijf sloot een strategische overeenkomst in Noord-Amerika met het Nieuw-Zeelandse T&G.

Klik hier om de resultaten te bekijken
Klik hier voor meer informatie over de investering in Oppenheimer Group

Publicatiedatum: