Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Alina Iefimova, Galilee Export

Markt voor Israëlische Medjool dadels groeit

"De markt voor dadels groeit," vertelt Alina Iefimova van Galilee Export. Op de belangrijkste markten zijn de aanvoer en vraag goed. De volumes Medjool dadels groeien nu steeds meer telers zich toeleggen op de teelt van dit ras. De vraag naar Medjool dadels is groter dan die naar overige rassen zoals Deglet Nour, wat te danken is aan de unieke eigenschappen van deze dadel. Medjool dadels zijn groot en kunnen tot wel 40 gram per stuk wegen. Daarnaast heeft deze dadel zacht en sappig vruchtvlees dat rijk is aan voedingsvezels.


BonBon
De vraag naar de Super Juicy Medjool dadel, ook wel BonBon genoemd, is licht gestegen. Deze vrucht doet zijn naam eer aan omdat hij nog sappiger is dan de klassieke Medjool dadel. In de diepvries is dit product lang houdbaar.



Israƫl is de grootste producent van Medjool dadels wat te danken is aan het optimale klimaat in het land en de toepassing van moderne teeltmethoden. Marokko en Tunesiƫ zijn van oudsher ook grote dadelproducenten. De opslagfaciliteiten van Galilee Export zijn uitgerust met geavanceerde sorteerlijnen, zodat het product de klant in optimale conditie bereikt.

Voor meer informatie:
Alina Iefimova
Galilee Export

Tel: +972 36 53 90 36
Mob: +972 54 485 9377
alina@galil-export.com
 
Publicatiedatum: