Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Silvan Logistics neemt nieuwe opslagfaciliteit in gebruik

Het logistieke bedrijf Silvan Logistics uit Poznan heeft een hypermoderne opslagfaciliteit in Gądki gehuurd om zijn Poolse en buitenlandse klanten nog beter te kunnen bedienen. De faciliteit wordt op 1 april 2017 officieel in gebruik genomen.


"Dit is een investering waar we lange tijd naartoe gewerkt hebben," legt Michał Bidziński van Silvan Logistics uit. "We zijn een snelgroeiend bedrijf en we willen onze klanten een zo uitgebreid mogelijke logistieke dienstverlening bieden."



"In april opent de 5.000 vierkante meter grote faciliteit haar deuren. Het gebouw is geschikt voor de opslag van verschillende producten, waaronder levensmiddelen. Zo'n 1.000 vierkante meter is gereserveerd voor gekoelde opslag, van 0/+4°C en +8/+12°C. De overige oppervlakte is bestemd voor droge opslag. Volgens het bedrijf kan de opslagcapaciteit aangepast worden aan de individuele eisen van de klant.



Daarnaast doet de faciliteit dienst als distributiecentrum. Het dienstenpakket omvat het volledige logistieke proces, waaronder korte en lange termijn opslag, overslag, cross docking, sorteren en picken, etiketteren en co-packing. De faciliteit beschikt over 13 laadplatforms, is zeven dagen per week 24 uur per dag geopend en bovendien gunstig gelegen nabij de snelweg A2.


Voor meer informatie:
Dominika Redlicka
Silvan Logistics
Tel: +48 61 646 79 41
Mob: +48 885 777 443
d.redlicka@silvan-logistics.com
www.silvan-logistics.com

Publicatiedatum: