Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
GoEuro 64120LP van Goplasticpallets.com

Nieuwe tray voor zachtfruit

Goplasticpallets.com heeft een nieuwe, lichte fruittray gelanceerd, die speciaal ontworpen is voor zachtfruit. De GoEuro 64120LP is speciaal ontworpen voor de fruitsector en is volgens het bedrijf een eenvoudige, maar duurzame oplossing voor de fruitpluk. De lichte tray heeft een geventileerde bodem en geventileerde zijkanten voor een verbeterde luchtkoeling – wat het vervoeren van fruit van de boomgaard naar de koeling licht werk maakt. Bovendien betekent dit dat de container gemakkelijk te reinigen en drogen is en dat producten gemakkelijk gekoeld kunnen worden in de opslag.



De tray weegt slechts 1.050 gram waarmee het een goede keuze is voor het plukken van aardbeien en bramen. De GoEuro 64120LP is vervaardigd uit polypropyleen (PP) en de afmetingen zijn 600 mm (L) x 400 mm (B) x 120 mm (H). De tray heeft een verstevigde bodem en rechte zijkanten die ontworpen zijn om fruitbakken stevig op hun plaats te houden zonder dat het zachte fruit wordt geplet wanneer de trays opeen worden gestapeld.

Voor meer informatie:
GoPlasticPallets.com
Tel: +44 (0)1323 744057
sales@goplasticpallets.com
Goplasticpallets.com
Publicatiedatum: