"Restaurants bestellen meer soorten groenten en groter volume"
De aandacht voor groenten in het dagelijks menu neemt toe. "We zien dat ook duidelijk terug in de bestellingen die restaurants bij ons doen", zegt Gert-Jan Heerkens van Heerkens Groente en Fruit in Nistelrode. "Er wordt wat meer groente besteld, maar vooral ook worden er meer verschillende soorten groenten besteld. Om al die koks te inspireren, vonden we het een leuk initiatief om samen met Strijbosch Grootkeukentechniek een Masterclass op te zetten", aldus Gert-Jan.
Ook bij Strijbosch kijken ze met enthousiasme terug op de Masterclass. "Veel koks en restauranteigenaren hebben met eigen ogen kunnen zien dat Strijbosch een compleet programma aan keukenapparatuur en machines levert. Het is mooi om te zien dat zoveel koks een ambitie hebben om te vernieuwen en hun kennis te vergroten", aldus Antoon Strijbosch.
Voor meer informatie:
Elke van Benthum
Heerkens Groente en Fruit
elke@heerkensagf.nl
0412-611383