Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Masterclass 'Creatiever Vegetarisch' bij Heerkens Groente en Fruit

"Restaurants bestellen meer soorten groenten en groter volume"

Vorige week maandag 20 februari en dinsdag 21 februari was het een flinke drukte bij Strijbosch in Nistelrode. Ruim 75 koks van restaurants uit de omgeving waren bijeen om te zien hoe chefkok Takis Panagakis demonstreerde hoe je op creatieve wijze uit de hoek kunt komen met vegetarische gerechten. De Masterclass was een initiatief van Heerkens Groente en Fruit en Strijbosch Grootkeukentechniek.



De aandacht voor groenten in het dagelijks menu neemt toe. "We zien dat ook duidelijk terug in de bestellingen die restaurants bij ons doen", zegt Gert-Jan Heerkens van Heerkens Groente en Fruit in Nistelrode. "Er wordt wat meer groente besteld, maar vooral ook worden er meer verschillende soorten groenten besteld. Om al die koks te inspireren, vonden we het een leuk initiatief om samen met Strijbosch Grootkeukentechniek een Masterclass op te zetten", aldus Gert-Jan.

Ook bij Strijbosch kijken ze met enthousiasme terug op de Masterclass. "Veel koks en restauranteigenaren hebben met eigen ogen kunnen zien dat Strijbosch een compleet programma aan keukenapparatuur en machines levert. Het is mooi om te zien dat zoveel koks een ambitie hebben om te vernieuwen en hun kennis te vergroten", aldus Antoon Strijbosch.

Voor meer informatie:
Elke van Benthum
Heerkens Groente en Fruit

elke@heerkensagf.nl
0412-611383
Publicatiedatum: