Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Nieuwe Smurfenfim "De Smurfen en het Verloren Dorp"

Fréson de Palos en Sony Pictures lanceren gezamenlijke campagne

Fresón de Palos en Sony Pictures zijn de samenwerking aangegaan om zowel de aardbeienafzet als de nieuwste Smurfenfilm te promoten, die vanaf 31 maart in de bioscopen te zien zal zijn. De band tussen het product en de welbekende striphelden heeft tot een campagne geleid die gericht is op alle leeftijden, aangezien de Smurfbessen etende blauwe wezentjes jong en oud aanspreken.



De reclames zullen op televisie, internet en andere media te zien zijn en verwijzen naar de website www.fresonpromocion.com, waar consumenten kans maken op vakanties naar de Sony studio's in Californië, playstations, headsets en duizenden gratis bioscoopkaartjes voor de nieuwste Smurfenfilm.

Naast afbeeldingen op de gebruikelijke verpakkingen heeft Fréson de Palos ter gelegenheid van deze campagne een exclusief nieuw format ontwikkeld: een kleurrijke doos met Smurfenprint die gevuld is met 1 kilo eersteklas aardbeien.



De nieuwe verpakking zal een prominente plaats in het AGF-schap krijgen en in zowel Spanje als de rest van Europa.


Over Fresón de Palos:
Fresón de Palos is de grootste aardbeienproducent in Europa en marktleider in Spanje. Het bedrijf werd 35 jaar geleden opgericht en heeft ruim 140 medewerkers in dienst. Binnen de sector staat Fréson de Palos bekend om zijn kwaliteit en innovatie.

Over Sony Pictures Entertainment:
Sony Pictures Entertainment houdt zich onder meer bezig met de productie van films en tv-series, digitale content, investeringen in wereldwijde televisiekanalen en productontwikkeling in meer dan 142 landen.


Voor meer informatie: info@fresondepalos.es
Publicatiedatum: