Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brima Fruit koopt eerste augurken bij ZON


Eindelijk is het weer zover, de eerste aanvoer van verse Hollandse augurken. Brima Fruit wist vandaag de eerste druk augurken van Hollandse bodem te bemachtigen via de klokverkoop van ZON. "Augurken is een product dat de laatste drie jaar een prominente plek heeft ingenomen in het brede assortiment van Brima Fruit. Leuk was het dan ook om te horen dat Brima Fruit vorig jaar op nummer 1 is geƫindigd met de meest gekochte kilo's augurken op de veiling ZON", vertelt Jeroen van den Brink. "Het klantenbestand van Brima Fruit groeit gestaag, dus ook dit jaar zijn we van plan veel augurken te gaan doen samen met onze klanten."



Begin februari heeft Brima Fruit zijn 6e DAF vrachtwagen in gebruik genomen.
Dagelijks worden door heel Duitsland groothandelsmarkten, horecaleveranciers en supermarktketens aangeleverd met een zeer breed assortiment groente en fruit. Binnenkort zal ook de vernieuwde website online gaan, met daaraan gekoppeld een zeer complete webshop. Hierin kunnen onze klanten dagelijks de kwaliteit en prijzen bekijken, zodat ze makkelijker online hun bestelling kunnen doen.

Voor meer informatie:
Brima Fruit
Transito 9
6909 DA Babberich
026-3194100
jeroen@brimafruit.nl
Publicatiedatum: