Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
27 - 29 april 2017, Thessaloniki

Derde editie Griekse AGF-beurs Freskon

De internationale AGF-beurs Freskon zal van 27 tot 29 april gehouden worden in het International Exhibition & Congress Centre in Thessaloniki. De vakbeurs, die voor de derde maal plaatsvindt, is een ontmoetingsplaats voor zowel producenten, internationale retailers als binnen- en buitenlandse AGF-handelaren. 



Dit jaar zal er in het bijzonder aandacht besteed worden aan het 'hosted buyer program' waaraan belangrijke gasten uit Zuidoost- en Midden-Europa, de Balkan, Scandinaviƫ, de Verenigde Arabische Emiraten en China deel zullen nemen. De belangstelling voor het evenement groeit evenals het aantal deelnemers. Op 27 april zal tijdens Freskon het Kiwifruit Congress plaatsvinden.



Tijdens het Kiwifruit Congress zullen sprekers vanuit de hele wereld een breed scala aan actuele onderwerpen de revue laten passeren, zoals de verwachte wereldwijde productie en consumptie, nieuwe technologieĆ«n en rassen, consumententrends, gewasbescherming en marketing. 



Het uiteindelijke doel van organisator TIF-Helexpo is Freskon te positioneren als topevenement voor de AGF-sector in de regio Zuidoost Europa en het Oostelijke Middellandse Zeegebied. Dit jaar hoopt de organisatie met zijn evenementen het ondernemerschap in de sector te stimuleren met als doel de primaire sector, die van vitaal belang is voor de Griekse economie, te versterken.


Voor meer informatie:
Roula Katsamaka
TIF HELEXPO S.A
Tel +302310 291612; 00302310 291642
Email: rk@helexpo.gr
www.helexpo.gr
Publicatiedatum: